Handelsbetingelser

Salgs- og Leveringsvilkår

 

Generelle Oplysninger

 Virksomhedsoplysninger: Skals Dyreklinik, CVR: 84981419 

Juridisk Adresse: Hovedgaden 19, 8832 Skals

Forbrugerbeskyttelse

 Som kunde hos Skalsdyr.dk er du altid berettiget til de rettigheder, som er fastlagt i Forbrugerrådets regler. Du kan finde yderligere information om sikker onlinehandel på Forbrugerrådets hjemmeside: www.forbrugersikkerhed.dk

Priser og Rabatter

 Vær opmærksom på, at der kan være pris- og rabatforskelle mellem Skalsdyr.dk og vores fysiske butik på Hovedgaden 19, 8832 Skals. Vi tager forbehold for fejlagtige priser og tastefejl.

Levering

 Ved bestillinger foretaget inden kl. 12.00 leveres varerne inden for 1-3 hverdage. Vi leverer via GLS, DAO eller Post Nord.

Ved valg af hjemmelevering placerer vi normalt pakken ved din hoveddør, selv hvis du ikke er hjemme. Ønsker du levering et andet sted, som f.eks. i carporten eller skuret, kan du angive dette ved bestilling, og vi informerer fragtmanden derefter.

Hvis du foretrækker at afhente din pakke personligt, kan dette ske hos Skals Dyreklinik på Hovedgaden 19, 8832 Skals. Vores åbningstider er mandag til onsdag kl. 8.00-17.00, torsdag kl. 7.00-17.00 og fredag kl. 8.00-16.00. Du vil modtage en besked via e-mail, når din ordre er klar til afhentning. Bemærk, at vi kun leverer inden for Danmarks grænser.

 For ordrer over 800 kr. er levering gratis.

Betaling 

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Priserne er gældende på bestillingsdagen og kan ændre sig over tid.

På vores hjemmeside www.skalsdyr.dk accepterer vi følgende betalingsmetoder: Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay. Din betaling foretages gennem en sikker og krypteret forbindelse, der beskytter dine betalingsoplysninger mod uautoriseret adgang. Betalingen administreres via ePay betalingssystem, en af Danmarks førende betalingsplatforme. Alle kreditkortoplysninger indtastes i et sikkert miljø, krypteret med SSL (Secure Socket Layer), og videreformidles krypteret til PBS. Vi forsikrer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Skalsdyr har ingen adgang til dine betalingsoplysninger, og betalingsbeløbet trækkes først fra dit kreditkort, når varerne er afsendt fra vores lager.

Returpolitik 

Ved køb hos Skalsdyr.dk har du 14 dages returret og fortrydelsesret fra modtagelsen af varen. Returnering skal ske til Skals Dyreklinik på Hovedgaden 19, 8832 Skals. Varen skal returneres i ubrugt stand, i original emballage og med alle brugsanvisninger, garantipapirer og tilbehørsdele. Hvis disse betingelser ikke opfyldes, kan vi desværre ikke acceptere returvarer.

Du er ansvarlig for omkostninger og organisering af returneringen. Alternativt kan du returnere varen personligt i vores fysiske butik på Hovedgaden 19, 8832 Skals, inden for vores åbningstider.

Bemærk, at vi ikke accepterer forsendelser sendt som efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet sker direkte til din bankkonto efter modtagelsen af returnerede varer.

Begrænsninger for Returnering 

På grund af veterinære regulativer og hensynet til sundhed, accepterer vi ikke returnering af produkter, der er beregnet til direkte indtagelse af dyr. Dette inkluderer alle former for foder, godbidder, tyggeben, kosttilskud, loppemidler, beroligende midler og lignende.

Varer, der er tilbøjelige til forringelse eller hurtig forældelse.

Forseglede varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke egner sig til returnering, hvis forseglingen er brudt efter leveringen.

Reklamation 

Eventuelle reklamationer rettes til skalsdyr.dk via:

  • E-mail: skalsdyr@gmail.com
  • Telefon: 86 69 40 02, mandag til onsdag kl. 8.00-17.00, torsdag kl. 7.00-17.00 og fredag kl. 8.00-16.00.

Ifølge købeloven tilbyder Skalsdyr.dk forbrugere 2 års reklamationsret for fabrikations- og materialefejl på købte varer. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slid, der opstår som følge af ukorrekt brug, manglende vedligeholdelse, beskadigelse eller uautoriseret indgriben. For at kunne gøre reklamationen gældende, skal fakturaen fremvises til Skalsdyr.dk. Eventuelle reklamationer over mangler skal meldes til Skalsdyr@gmail.com, så snart manglen opdages, ellers mister, køber retten til at påberåbe sig manglen. Ved reklamation inden for to måneder efter opdagelsen af manglen anses reklamationen altid for rettidig.

I tilfælde af synlige skader på produktet ved modtagelsen, bedes du informere skalsdyr.dk senest næste hverdag efter modtagelsen, da dette letter dokumentationen for, at skaden skete under transport. Hvis emballagen er synligt beskadiget, kan du afvise modtagelsen eller anmode postvæsenet om at notere emballagens tilstand.

Hvis din reklamation er berettiget, kan du vælge mellem reparation, ombytning, pengene tilbage eller et prisafslag, afhængigt af den konkrete situation. Du skal angive og demonstrere, hvori manglen består.

Returnering af varer skal ske til: Skals Dyreklinik Hovedgaden 19 8832 Skals

Modtagelse af Din Pakke 

Ved modtagelse af din pakke anbefaler vi kraftigt, at du kontrollerer, om alle de bestilte varer er inkluderet. Mangler der noget i din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Afvisning af Pakke

Du har mulighed for at afvise modtagelsen af din pakke eller undlade at afhente den inden for opbevaringsperioden på 8 dage fra afsendelsen. Vær opmærksom på, at der i så fald fratrækkes 99,00 kr., svarende til returgebyr. Vi anbefaler derfor, at du modtager pakken og selv arrangerer returnering.

Forkert Vare Modtaget

 Hvis du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling, kræver det, at den forkerte vare returneres til vores lager, før den korrekte vare kan sendes til dig. Vi dækker selvfølgelig omkostningerne ved returnering.

Smagsgaranti 

Vi tilbyder smagsgaranti på tørfoder hos skalsdyr.dk. Dette betyder, at du kan få refunderet pengene, hvis dit kæledyr ikke kan lide foderet eller af andre årsager ikke trives med det.

Sådan fungerer Smagsgarantien:

  • Du skal returnere mindst 75% af indholdet i posen senest 14 dage efter modtagelsen.
  • Smagsgarantien gælder kun for tørfoder.
  • Du har selv ansvaret for omkostningerne og organisationen af returforsendelsen. Alternativt kan du returnere varen personligt i vores fysiske butik hos Skals Dyreklinik i åbningstiderne nævnt før.

Tilbagebetaling af købsbeløbet sker direkte til din bankkonto efter modtagelsen af returvarerne.

 

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.